df2.jpg

Download ebook

dfebk

Kan du forudse din efterspørgsel?

Et centralt element i den digitale transformation er at lade avancerede algoritmer og Machine Learning arbejde aktivt med virksomhedens data. Det giver ny indsigt, styrker transparensen og bruger eksisterende informationer som basis for at forudsige den fremtidige udvikling mere præcist.

Dynamics 365 gør intelligent forecasting tilgængelig for alle virksomheder, bryder med den traditionelle prisbarriere og spiller direkte op med best-of-breed værktøjer.

Download ebogen "Kan du forudse din efterspørgsel?" og bliv klogere på hvordan demand forecasting kan afhjælpe en lang række store udfordringer, der ellers koster dyrt på bundlinjen og mindsker virksomhedens evne til at konkurrere
effektivt.

   

Om Columbus

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og konsulentbistand, som vi har udviklet gennem tusindvis af implementeringer. Og vi tager os af vores kunder for livet med ColumbusCare support.

EAM-logo-factsheet-lp.png